Temps de Maduixes
Del 29 d'abril al 29 de maig
Organitza: CC Maresme - Costa de Barcelona Maresme
Lloc: Maresme
El Temps de Maduixes del Maresme va del 29 d'abril al 29 de maig de 2022, és una oportunitat ideal per revalorar un deis productes locals i singular, com són les maduixes o maduixots de la comarca. Aquest producte es pot fer en elaboracions de plats salats i dolços, amb producte de Mar i de Munt, que maridades amb vi o escumosos de la DO Alella conformen els SABORS MARESME.

Tant els restauradors, com les persones que gestionen explotacions agràries, com les persones elaboradores de producte dolç o salat, volen estar presents en aquesta edició. Per aquest motiu posem a la vostra disposició la informació i els contactes dels establiments que hi participen perquè aquelles persones que esteu interessades, podeu descobrir el món que envolta a  la maduixa del Maresme. A continuació trobareu la relació de restaurants que participen al Temps de Maduixes, on anar a descobrir els secrets del SABORS MARESME. També les localitzacions i telèfon de contacte dels productors que organitzen visites guiades perquè pugueu visitar-los.

Aquestes jornades són possibles gràcies a la participació de productors i elaboradors, que participen al projecte Xarxa de Productes de la Terra del Consell Comarcal del Maresme, gràcies també als bars, bars-restaurants, restaurants i hotels, i al Consorci d'Enoturisme de la DO Alella.


Restaurants i hotels participants

Empreses elaboradores de carns, ous i derivats

Empreses elaboradores de mels i melmelades

Empreses elaboradores de pa i dolços

Explotacions productores d'horta i fruita