Sitges Tapa a Tapa
Del 5 al 15 de maig de 2022
Organitza: Gremi d´Hostaleria de Sitges
Lloc: Sitges
Torna el bon temps amb la primavera i amb ella la millor ruta de tapes a Sitges, la més espectacular i amb el format del quinto de cervesa Damm més tapa, per tan sols 4€!

Tindràs 11 dies de Sitges Tapa a Tapa on tastar les millors creacions gastronòmiques en miniatura de Sitges dins del format de tapa, en una trentena de locals participants.

Sens dubte la ruta de tapes a Sitges és la millor que podràs trobar per la zona: pots desplaçar-te caminant a cada bar o restaurants sense haver de tocar el cotxe, alta qualitat, un preu imbatible de 4€ que inclou la tapa maritada amb cervesa Damm.

El llistat dels establiments participants al Tapa a Tapa Sitges 2022 és:

13 LLUNES, ALENTI, AMB GUST, BAR TOMEU, CAN VILALTA, CAÑATECA, CASA HIDALGO, CASA TECLA, CAU DEL VINYET (H.SUBUR MARÍTIM), CORAZÓN DE AGAVE
EL CABLE, ELS JARDINS DEL RETIRO, EL NOI D’ALCOI, FEDERAL, L’AIXETA, L’ARTEMISA, L’AVINYET, LA BARATA, LA FORMATGERIA DE SITGES, LA GRANJA DE SITGES (C/MAJOR), LA GRANJA DE SITGES (C/PARELLADES), LA GUINEU, LA TAPADERA, ME SITGES TERRAMAR, MORELIA, NUM3RIC, PIC NIC, PURA VIDA, SoCA, RESTAURANT, SPORTS BAR, VENTO (H.SUNWAY), ESCOLA D’HOSTALERIA DE SITGES

Més informació AQUÍ