Mostra de Cervesa Artesana
Dissabte 14 de maig de 2022
Organitza: Associació de Cervesers del Baix Camp (AC/BC)
Lloc: Castellvell del Camp
Castellvell del Camp acollirà, el pròxim dissabte 14 de maig, la 2a Mostra de Maig de Cervesa Artesana (MOMA), organitzada per l’Associació de Cervesers del Baix Camp (AC/BC), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castellvell del Camp. La segona edició de la mostra, que se celebrarà a la Pista de Castellvell, presenta 13 cervesers –respecte als 9 de la primera edició– i hi haurà representades 60 referències de cerveses.

Enguany també s’ha incrementat el nombre d’activitats paral·leles: campionats de Cornhole, de galets, o els concerts dels grups Terra Ferma i Julivert (a partir de les 21h). Durant tot el dia també hi haurà la presència de la food truck de The Big Whim i d’El Rincón Celeste, amb cuina mediterrània, pizzes i empanades.

En total vindran tretze cervesers locals i internacionals a la mostra: Attik (Màlaga), Bidassoa Basque Brewery (Castelló), Cervesses La Pirata (Súria), Les Clandestines (Montferri), Dúa Sparkling (itinerant), Juguetes Perdidos (Argentina), Màger (La Llacuna), La Quince (Madrid), Segarreta (Santa Coloma de Queralt), La Sitgetana (Sitges), Reptilian (El Vendrell) i Wylie (Sitges).

Més informació AQUÍ