Fires de Maig
Del 13 al 15 de maig de 2022
Organitza: Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Lloc: Vilafranca del Penedès
L’objectiu que persegueixen les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès és esdevenir un aparador on empreses de diferents sectors puguin oferir els seus productes i serveis presentant, any rere any, les seves novetats a la població de Vilafranca i de les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i el Garraf. Així doncs, les Fires tenen el propòsit de convertir-se en un esdeveniment que serveixi com a mitjà de promoció i consolidació per a les empreses del territori en sectors com l'automoció, el comerç, els serveis, l'alimentació, la maquinària agrícola i també per a organismes i entitats que vulguin tenir presència com a expositors. 

Són el gran punt de trobada laboral i econòmic del Penedès i ofereixen un espai de caràcter multisectorial que permet conèixer les novetats de cada sector i potenciar el desenvolupament del territori. Les Fires tenen una voació d’obertura cap al públic local i d’arreu que busca nous productes, serveis i un espai de trobada agradable i adequat. I ho fan mitjançant un gran aparador de propostes que permet al públic tocar, tastar i conèixer de primera mà una infinitat de productes i serveis innovadors.

Però les Fires de Maig són molt més que això. Són l’Espai Juga Fira, amb tallers ditigits per als més menuts, l’Espai Demo, on les empreses poden presentar i fer demostracions als visitants i la Plaça del Vi, on es poden degustar els vins i escumosos del territori i de la DO Penedès i els productes de proximitat del mercat de la Carn.

Descarrega el programa AQUÍ