REC.0
De l'11 al 14 de maig de 2022
Organitza: Recstores SL
Lloc: Igualada
Rec.0 Experimental Stores és la transformació efímera d’un vell barri industrial, el barri del Rec, a Igualada. Dues vegades l’any, i només durant quatre dies, les velles fàbriques i adoberies es converteixen en pop up stores de moda on marques de primer nivell hi venen els seus estocs i mostraris a preus únics.

Cada edició de Rec.0 Experimental Stores és diferent. S’obren espais nous, molts d’ells desconeguts, i s’incorporen també noves marques, de forma que es configura un circuit que sempre és diferent. La visita al Rec.0 ha de ser una bona oportunitat per a trobar moda de marques de prestigi a preus únics en un entorn molt especial que només es transforma durant quatre dies. Després, el barri torna a la normalitat, amb una activitat que barreja la indústria adobera amb els estudis de disseny i altres professions.

Però Rec.0 no és només moda, hi ha més. El Rec Street Food, un festival de menjar de carrer amb 40 food trucks i pop up bars és també una proposta que guanya cada vegada mes seguidors. La cultura i, especialment, la música, també tenen el seu espai amb el Rec Music Festival, amb la programació de quinze concerts repartits en diferents espais del circuit Rec.0.

El Rec Street Food és el festival gastronòmic de cuina de carrer que complementa el Rec.0 Experimental Stores, el festival de moda, gastronomia i cultura amb pop up stores de moda, al barri industrial del Rec d’Igualada, que compta amb food trucks i pop-up restaurants espacialment seleccionats per representar diferents cultures i gustos. Cada food truck aporta algun valor nou en gastronomia i, tots junts, formen un conjunt gourmet atractiu que completa l’experiència del visitant del Rec.0.

Al Rec hi trobaràs tot tipus de propostes gastronòmiques i per a tots els gustos distribuïdes per tot el circuit, amb 24 food trucks i 10 pop-up restaurants. A més, comptarà amb els espais Estrella Damm, patrocinador oficial del Rec, Fever-Tree, Sant Aniol i Caves Bohigas.

Consulta les Food Trucks del REC.0 AQUÍ

Consulta les marques de moda i altres activitats del REC.0 AQUÍ