Terra de flors i fruita dolça
Diumenge 22 de maig de 2022
Organitza: Ajuntament d'Aitona
Lloc: Aitona
El XVIII Mercat de Cultura i Tradicions de la Baronia d’Aitona tindrà lloc diumenge 22 de maig, de 10 a 22 h, en el marc dels actes de commemoració de la Festa Major de Sant Gaietà (20, 21 i 22 de maig). I enguany presentarà una gran novetat. I és que sota el lema "Aitona, terra de flors i fruita dolça" la fira estarà dedicada aquest 2022 a posar en valor la floració i la fruita dolça.

Així, de 10 a 20 h, els carrers del nucli antic d’Aitona estaran rodejats de natura amb la participació de vuit oficis relacionats amb aquesta temàtica. La fira constarà d’arts i oficis de la natura, mercat de les flors i les plantes naturals, artesania de la flor i la natura, exposició de bonsais i demostració de remodelació de diversos exemplars, i jocs gegants de les flors i la fruita dolça. En total hi haurà unes 50 parades; i entre elles, la dels grups comercialitzadors de fruita dolça (cooperatives i sats) en representació dela frutia dolça i parades de productors locals (paradistes del poble).

A més, durant tot el dia s’habilitarà una parada de Fruiturisme on hi haurà un taller preparat per als més petits de casa. I també es podrà fer el tastet que s’ofereix a Aitona amb molt de gust. Tot plegat, coincidint amb la celebració del desè aniversari del projecte.

Més informació AQUÍ