Tocs de Vi de l'Empordà
Del 27 al 29 de maig de 2022
Organitza: DO Empordà
Lloc: Plaça Independència, Girona
L’acte central de la novena edició de Tocs de Vi de l’Empordà a Girona se celebrarà, com sempre, a la plaça Independència de Girona, els dies 27, 28 i 29 de maig. Una dotzena de cellers de la DO Empordà i una desena de restauradors de la plaça de la Independència de Girona participen en aquesta nova edició de la fira Tocs de Vi de l’Empordà, que proposa maridar els vins empordanesos amb les degustacions culinàries dels restaurants i bars de l’emblemàtica plaça.

Durant tres dies, en aquest espai del centre de Girona s'oferiran vins DO Empordà i tapes, de les 18 h a les 23.00 h -excepte el diumenge, en què es tancarà a les 22.00 h-. El preu del tastos de vi és de 12 euros i inclou la copa i 5 tiquets per degustar vi. El preu del tiquet de les tapes és de 7 euros i inclou 4 degustacions. En aquest cas, les entrades no es venen per Internet i es podran adquirir a la mateixa fira.

Els cellers de la DO Empordà oferiran una completa selecció de vins blancs, rosats, negres i dolços i, en la majoria de casos, també presentaran vins de les nova anyada. Per la seva banda, els restauradors de la plaça de la Independència proposen un assortiment cosmopolita de degustacions culinàries que inclouen tapes de cuina catalana, mediterrània o creativa, entre altres.

Més informació AQUÍ