Jornades Fideus Rossejats
Del 3 al 12 de juny de 2022
Organitza: Ajuntament de l'Ametlla de Mar - Turisme l'Ametlla de Mar
Lloc: Ametlla de Mar
Del 3 al 12 de juny arriben les jornades gastronòmiques dels fideus rossejats i del peix blau a l’Ametlla de Mar, amb l’objectiu de promocionar la gastronomia local i dinamitzar l’activitat turística i pesquera de la Costa Daurada i de les Terres de l’Ebre. Aquestes jornades són l’aparador dels productes de la seva llotja, i al mateix temps, una mostra de les millors receptes culinàries dels seus locals.

Aquest any participen 14 restaurants en les jornades, on els seus cuiners degustaran als clients amb el plat principal de fideus rossejats, i el preu de menú oscil·la dels 20 euros fins als 45 €.

D’altra banda, també es farà la ruta de tapes pels bars de la ciutat, on una tapa de peix més una beguda seran 3,50 euros, i on en aquesta ocasió hi participen 13 bars i restaurants del municipi.

Paral·lelament, el diumenge 12 de juny, la Fira posarà en valor la gastronomia local amb la celebració de la 29a Diada dels Fideus Rossejats, durant la qual tindrà lloc el tradicional concurs popular amb degustació de fideus, així com una mostra d’una sisena de cellers de vins de la DO Terra Alta. La Confraria de Pescadors també instal·larà un estand de degustacions de peix de la Llotja.

Consulta els menús AQUÍ

Consulta les tapes AQUÍ