4a Fira del Vi Rock & Wine
Del 4 al 5 de juny de 2022
Organitza: Associació Catalana d’amants del vi
Lloc: Platja d'Aro
Platja d’Aro torna a convertir-se els dies 4 i 5 de juny en l’epicentre de la cultura del vi.

La Fira del Vi Rock & Wine se celebrarà els dies 4 i 5 de juny al centre del municipi, a la plaça del Mil.lenari, en horari: de 12:00 a 15:00 i de 17:00 a 23:00.

Aquest any es donaran cita 32 cellers de 16 denominacions d’origen diferents. També hi haurà oli ecològic, licors naturals i formatges artesans.

Podràs conèixer de prop la història dels cellers, gaudir de les seves explicacions, comprar tots els productes que elaboren i escoltar les millors cançons de rock.

Dissabte 20:30 Pop Fiction i diumenge a les 20:00 el millor rockabilly amb Atòmics Leopard.

A la carpa de l’organització i venda de la fira, pots adquirir la teva copa i portacopes al preu de 3€ o 2€ si vols agafar solament la copa. Cada celler al seu estand tindrà exposat el preu dels seus vins. Els vins van des dels 2€, depenent de la categoria del vi. Tots els vins que trobareu a la fira, són vins de gran qualitat.

A part dels concerts de cada dia, l’activitat estrella de la Fira del vi Rock & Wine i per la qual és coneguda com la fira de les emocions, és un tast sensorial amb rock i auriculars, que té una connexió directa amb les nostres emocions. Una experiència única, molt recomanable, que ja està a la venda a www.rockandwine.org i a www.eventbrite.com


Més informació AQUÍ