Tasta SQV 2022
Del 7 al 12 de juny de 2022
Organitza: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
Lloc: Sant Quirze del Vallès
Sant Quirze celebra novament la seva Setmana Gastronòmica, un moment excepcional per conèixer la gastronomia local amb tota la seva amplitud. I ho fa recuperant el seu format presencial, amb un esdeveniment central al parc de les Morisques, i diversos tast a espais com la Biblioteca, el celler de Can Barra o la Casa Pintor Vila Puig. Serà del 7 al 12 de juny.


Tastets previs

Aquest any s’organitza el dimarts 7 de juny un Tastet de vins a la casa Vila Puig, i el dimecres 8 de juny un Tastet de Cerveses que tindrà lloc a la Biblioteca Municipal, a banda del tradicional Tast de Vins a la Masia de Can Barra el dijous 9 de juny, amb actuació musical en directe.
 
El Tast de vins està organitzat per Casa Marieta i guiat pel seu sommelier, amb la col·laboració de l’Ajuntament. L’aforament serà el limitat al recinte i el preu és de 6 euros. Podeu reservar entrades a partir de l’1 de juny a: http://entrades.santquirzevalles.cat
 
Pel que fa al Tast de cerveses i la degustació, en aquesta ocasió de la mà de Lila i Pa i Punt, i Hoppit que  oferiran entre altres tasts, la cervesa Julita. A més, hi actuarà Onze al Teatre, amb l’obra “Que ve en Pitarra!”, a la fresca. L’adquisició de tiquets serà el mateix dia del tast.
 
En el cas del Tast de vins, Lossum ha estat l’encarregat d’organitzar-lo, amb la col·laboració de Cuina Vallès i l’Ajuntament. Hi actuarà el grup The Bandimores, que oferirà un ampli repertori de les seves versions. El preu dels tiquets és de 5 euros, a adquirir el mateix dia al celler de Can Barra.
 
Sopar Tasta
 
El Sopar Tasta SQV, es celebrarà el dissabte 11 de juny al parc de les Morisques, on també es podrà gaudir d’animació musical durant la vetllada. Un recorregut per mostrar el bo i millor de la cuina santquirzenca amb diferents estands exposats al parc per fer un sopar a base de tapes variades. Els preus de les tapes variaran entre els 3 i els 6 euros. Durant el sopar gaudirem de l’actuació musical dels Blue Apples. 
Els tiquets per al Sopar Tasta es compren el mateix dia del tast. 
 
Vermuts musicals

 
Els Vermuts Tasta SQV del diumenge 12 de juny tancaran aquesta mostra de la bona cuina i dels productes locals. Oferiran música ambiental a les seves terrasses. 

PARTICIPANTS TASTA 2022
 

Artbo
Avui No Cuino 
Can Ferran
Casa Marieta
Deba taberna japonesa
Dionysus
El Cucurutxu
El Racó de la Cinta
Lossum/Niu del Mussol
Pastisseria Mix
Roman Pizza
Sushi Tast

Descarrega el díptic AQUÍ