FiraBell
Diumenge 5 de juny de 2022
Organitza: Ajuntament de Bellcaire d'Urgell
Lloc: Bellcaire d'Urgell
PROGRAMACIÓ DE FIRABELL, la Mostra de Comerç, Indústria, Artesania i Productes de Proximitat.


DIUMENGE 5 DE JUNY

10 del matí: Inauguració oficial de la VI edició de FiraBell pel Sr. Joan Talarn i Gilabert, president de la Diputació de Lleida, a la sala d'actes de l'Ajuntament. Tot seguit, visita de les autoritats a la fira.

A partir de 2/4 de 12 del migdia: Accions teatrals pel recinte de la fira a càrrec d'EL SIDRAL i rua esbojarrada amb final a la plaça del Mercat a càrrec d'ALEA TEATRE.

12 del migdia: a l'estand de Veritfruit, taller de brotxeta de fruita per a nens i nenes fins a 12 anys.

1 del migdia: a la plaça del Mercat, REPARTIMENT DEL PICADILLO DE CORDER AMB FRUITA per emportar. Preu: 8 €. Podeu adquirir els tiquets a les oficines municipals fins al dimecres 1 de juny.

Durant tot el matí, a l'estand de Veritfruit, tast de diferents varietats d'arròs de Catalunya.

Durant tot el matí, III Concurs de melmelades de FiraBell. Els participants poden portar els seus productes a l'estand de Veritfruit. 1r premi: val de descompte de 70 € a Veritfruit. 2n premi: val de descompte de 35 € a Veritfruit.

6 de la tarda: Concurs de menjar síndria. Cal apuntar-se durant el dia a l'estand de Veritfruit, sigui individualment o per grups de 4 persones. Premi per al guanyador de la categoria individual: travessa amb caiac per a dues persones a l'embassament de Sant Llorenç de Montgai amb Camarasa Activa. Les travesses s’han de realitzar durant els mesos de juliol i agost de 2022.

I durant tot el dia:

Exposició de treballs de patchwork a l’estand de l’Associació de Dones Isabelina a la plaça del Mercat.
Trobada-exhibició de Mustang, Corvette i Camaro al carrer del Nord.
Parades d’artesans i tallers d’artesania al carrer Major.
Jocs de fusta per a la mainada al carrer Major.
A més, durant tot el dia es pot participar en el III Concurs de fotografia de FiraBell sobre imatges de la fira. Cal enviar les imatges l’adreça de mail [email protected]. 1r premi: 300€. Finalista: 100€. Consulta les bases aquí

Nota: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar el programa si fos necessari