Escuracassoles 2022
Del 25 de juny al 3 de juliol de 2022
Organitza: Ajuntament del Masnou - Enoturisme DO Alella
Lloc: El Masnou
La mostra gastronòmica Escuracassoles celebra la segona edició coincidint de nou amb la Festa Major del municipi, del 25 de juny al 3 de juliol. L’Escuracassoles és un recorregut enogastronòmic per trenta-tres establiments del municipi que presentaran durant aquests dies propostes gastronòmiques especials i maridades amb vins de la DO Alella o vermuts masnovins.

El programa de l’Escuracassoles 2022 recull l’oferta completa de les propostes que s'hi podran degustar. Les persones que tastin els plats i dolços de l’Escuracassoles podran votar-los, mitjançant una butlleta que trobaran a l’establiment i amb la qual podran puntuar aspectes com la presentació, el maridatge, la relació entre qualitat i preu, i la proposta en general. Totes les persones que lliurin les butlletes participaran en el sorteig d’invitacions en diferents experiències enoturístiques. 

L’establiment més votat també veurà reconegut el seu bon ofici gastronòmic. És el cas de La Picaña Burguer, el restaurant que va guanyar la primera edició de l’Escuracassoles, l’any passat. Per aquest motiu, Hicham Khammali és la imatge del cartell de l’Escuracassoles 2022, creat per la dissenyadora masnovina Cristina Belles.

Més informació a escuracassoles.cat