Festival Gastronòmic Corpinnat
Del 15 de juny al 31 de juliol de 2022
Organitza: CORPINNAT
Lloc: Penedès
La segona edició del Festival Gastronòmic CORPINNAT arriba carregada de novetats després de l’èxit de l’any passat, amb més de 2.500 assistents. Aquest estiu us proposem una cinquantena de sopars, entre el 15 de juny i el 31 de juliol, en espais singulars dels nostres cellers a càrrec dels millors cuiners i cuineres i dels restaurants més reconeguts que, un any més, ens sorprendran amb les seves propostes gastronòmiques maridades amb els nostres vins escumosos de llarga criança.

El Festival Gastronòmic CORPINNAT s’ha convertit ja en una experiència enogastronòmica de referència que pretén ajudar a descobrir les joies gastronòmiques del nostre país envoltats de les vinyes del cor del Penedès on elaborem amb passió els nostres vins escumosos de qualitat.

Aquest any el cartell del segon Festival Gastronòmic CORPINNAT és obra de tres estudiants de l’Escola d’Art Arsenal de Vilafranca del Penedès, a qui vam encarregar el projecte amb l’objectiu de donar suport als joves talents artístics del nostre territori. El cartell, fet a partir de la tècnica fotogràfica, és un conjunt de fluïds de diferents colors que representen la terra, l’aigua i la vinya i que es barregen entre ells sense renunciar a la seva pròpia personalitat, com ho fan tots i cadascun dels cellers que avui integren la marca CORPINNAT. La barreja de colors expressa també l’optimisme per les ganes de tornar a sortir, relacionar-nos i barrejar-nos, emocions que hem hagut de reprimir per culpa de la pandèmia.

A continuació, podeu consultar el calendari dels sopars (a mesura que es confirmin noves dates se n’afegiran de nous) i fer la corresponent reserva. Escull el teu àpat AQUÍ