Nomad Olot
Del 17 al 19 de juny de 2022
Organitza: Ajuntament d'Olot
Lloc: Passeig d'en Blay, Olot
El Nomad Olot és un festival de cultura, gastronomia, música, faràndula i comerç que se celebra al centre de la ciutat per primera vegada el cap de setmana del 17 al 19 de juny 2022.

El Nomad Olot neix amb la idea de celebrar el Corpus acompanyant els actes de la faràndula olotina amb música, artesania i gastronomia. Al capdamunt del Firal – el Passeig d’en Blay – s’hi podrà trobar el market i una oferta gastronòmica amb  furgoteques (foodtrucks). Al Firal Petit més gastronomia i concerts i a la plaça U d’Octubre, el Petit Nomad, amb activitats infantils i animació per tota la família. A més, també se celebrarà la shopping nit als carrers del centre de la ciutat i diversos concerts i espectacles al Teatre Principal i la Sala Torín. Si vols conèixer tota la programació, continua llegint i no et perdis res!

El Nomad Olot és un espai per a famílies, petits creadors, artistes i gurmets, amb activitats per tots els gustos i una proposta atractiva d’animació i música en viu. Amb una clara aposta per valors de sostenibilitat, proximitat i originalitat, el Nomad Olot vol oferir una experiència de reconnexió amb els sentits perquè els seus visitants puguin també recarregar energies.

L’accés als espais i activitats organitzades pel Nomad Olot és gratuït.