Tast Tiana
Del 10 al 12 de juny de 2022
Organitza: Ajuntament de Tiana
Lloc: Tiana
El Tast Tiana, la mostra gastronòmica i del vi, torna al bell mig del poble els 10, 11 i 12 de juny.

La fira recupera la presencialitat després de dos anys de pandèmia. I ho fa amb una oferta de 15 restaurants, 2 forns, 8 cellers, 2 cerveses artesanes i 1 licor artesà. S'amplien el nombre de punts de degustació creant dues noves zones amb capacitat per 250 persones més i per primer cop s'instal·la una font d'aigua potable per als visitants.

Can Riera esdevé la seu del Tast Tiana on es farà el pregó a càrrec del xef del restaurant Lluerna de Santa Coloma de Gramenet, Víctor Quintillà, i la resta d'activitats vinculades a la mostra com el tast de vins amb Johnny Alemán i la presentació del llibre "Cuina o barbàrie" de Maria Nicolau a càrrec de la periodista Laura Rosel. 

La Plaça de la Vila s'eixampla per oferir una major comoditat a l'hora d'accedir als punts dels restaurants i cellers. S'amplien, també, els espais de degustació amb taules al carrer Lola Anglada, Marquès de Monistrol i la barra a la plaça del coro, que s'afegeixen als jardins de can Baratau, can Riera i el Jardí Lola Anglada. Es mantenen, també, els dos punts de venda de tiquets als carrers Marquès de Monistrol i Lola Anglada per diversificar les cues.

Descarrega't el programa del Tast Tiana 2022 AQUÍ