6è Street Food Summer
Dissabte 18 de juny de 2022
Organitza: Ajuntament de Llançà
Lloc: La Gola, Port de Llançà
En aquesta sisena edició participen 14 establiments oferint un total de 22 tapes acompanyades dels vins de la DO Empordà i Licors Quevall. 

Un any més, comptarem amb el STREET SHOP on els comerços del municipi oferiran una zona de botiguetes en el mateix espai de La Gola!

Tot plegat amb l'objectiu d'oferir una activitat diferent i innovadora per promocionar la gastronomia i el comerç local tot just a l’inici de la temporada alta turística.

La vetllada començarà a partir de les 19h amb les degustacions de tapes, vins i licors acompanyats de la música de Covertons i Strawberry Friends. A partir de les 23h, els bars del municipi oferiran copes per acompanyar el grup de versions de rock "Bazaga's", per acabar amb una sessió de DJ "Radio Cassette Night" amb els millors èxits de l'estiu!

El preu de la copa de vi serà de 2 euros i el de la tapa 3,5 euros, els refrescs i la cervesa valdran 2€ i les copes 5€. També s’oferirà un forfait especial, per tal de facilitar cues, que es podran comprar amb antelació a les oficines de turisme de Llançà a partir del dissabte 4 de juny!

Més informació sobre les tapes i els vins AQUÍ