XXIV Plantada d'arròs
Del 18 al 19 de juny de 2022
Organitza: Ajuntament de Pals
Lloc: Mas Carles, Pals
Com cada mes de juny, celebrem la plantada de l'arròs al municipi. Un esdeveniment molt esperat durant l'any, ja que comencem a cultivar el producte estrella de la vila. Com és tradicional, tothom podrà gaudir de la demostració dels pagesos més veterans que ens ensenyaran com es plantava l'arròs antigament: de forma manual i amb els peus submergits a l'aigua.

Per assistir a aquesta mostra d'història viva de Pals, el pròxim 18 de juny es realitzarà una sortida amb el Xiulet de Pals a les 9.30 h que portarà als ciutadans i ciutadanes fins a l'arrossar. A més a més, qui vulgui podrà gaudir d'un esmorzar popular i com no, de la tradicional Plantada. A més, a les 12.30h, es podrà tornar agafar el trenet el Xiulet de Pals per fer camí cap a la vila.

Aquesta, però, no serà l'única activitat per celebrar la XXIV edició de la nova plantada d'arròs. El 18 de juny, a les 18.00 h, també podreu gaudir d'una visita guiada sobre els ocells i arrossar per saber més sobre les espècies que habiten a l'arrossar de la vila.

El 19 de juny continuen les activitats al matí amb una passejada pels arrossars i un taller d'estampació floral.

Consulta el fulletó informatiu AQUÍ