Mostra del Vi de Figueres
Del 21 al 27 de juny de 2022
Organitza: Consell Regulador de la DO Empordà
Lloc: Figueres
Del 21 al 27 de juny, els tastos tindran lloc a l'antiga presó, al convent dels Caputxins o el terrat de l'Ajuntament de Figueres 

El Consell Regulador de la DO Empordà organitza durant la Mostra del Vi de Figueres diversos tastos de vins de la denominació en espais singulars de la ciutat. Del 21 al 27 de juny s'han programat tastos a l'antiga presó, a la cripta del convent dels Caputxins, al terrat de l'edifici de l'Ajuntament de Figueres i al refugi antiaeri de la plaça del Gra. 

Les varietats tradicionals de l'Empordà, la garnatxa i les carinyenes, seran les grans protagonistes d'aquests tastos que aniran a càrrec d'enòlegs i sommeliers. Aquest és el programa previst: 


Dia 21 de juny // Antiga presó de Figueres // 
Situació actual de les Carinyenes blanques a l'Empordà' és el títol del tast que oferirà Pau Albó, enòleg del Celler Cooperatiu d’Espolla, a l'antiga presó de Figueres

Dia 22 de juny // Refugi antiaeri de la plaça del Gra //
'Tast de vins i flors . BioDiversitat de Garnatxes i paisatges de l’Empordà' és el títol que oferirà Iolanda Bustos, xef experta en flora comestible i la Marta Arenas, sommelier i enòloga.

Dia 25 de juny // Terrat de l'Ajuntament de Figueres //
'Aprèn quan cal envellir un vi' és el títol del tast que oferirà Laura Masramon, Empordà Personal Sommelier. Un taller de tast de vins empordanesos de criança amb potencial de guarda per ser envellits a casa.

Dia 26 de juny // Cripta del convent dels Caputxins //
Els vins perduts de la DO Empordà: tast històric d'anyades ancestrals' és el títol del tast que oferirà Romina Ribera, arqueòloga i sommelier de Glops d’Història.

Dia 27 de juny // Cripta del convent dels Caputxins //
'Tast de vins de Carinyena negra de vinyes velles de l’Empordà' és el títol del tast que oferirà Clara Antúnez, sommelier de La Gastronòmica.


Compra la teva entrada AQUÍ