Santvi Market Tropical
Del 8 al 10 de juliol de 2022
Organitza: Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt
Lloc: Sant Vicenç de Montalt
Els propers 8, 9 i 10 de Juliol se celebrarà al parc de Can Boada la primera edició del Santvi Market Tropical, un Market que us convida a gaudir d'un cap de setmana on es fusionen més que mai la moda, la música i la gastronomia. Un esdeveniment on petits i grans podreu gaudir d’un ambient d’estiu lliure i tropical on també reflexionar del model de vida, basat en el principi de sostenibilitat, cultura gastronòmica de proximitat i qualitat.

Tot això, amb marques al més pur estil hand-made, amb el segell local català i creant unes jornades lúdiques plenes de propostes: food trucks, música en directe, i activitats a l'aire lliure ara que el temps ho permet i tant ens ve de gust després d'aquest llarg hivern.

L'horari del Market serà divendres de 18:00 a 21.00 h i  dissabte i diumenge d'11.00 a 21.00 h. L'àrea gastronòmica romandrà oberta fins l'1 de la matinada.

Aquesta primera edició del Santvi Market Tropical tindrà lloc al Parc de Can Boada, un espai on hi tindran cabuda les diferents activitats: Market de moda i complements, activitats i atraccions infantils, actuacions musicals. I un espai amb food trucks i restauradors locals que oferiran els seus productes amb tastets i gastronomia d’estiu de la zona acompanyades d’actuacions musicals.

Més informació AQUÍ