Nomad Malgrat de Mar
Del 8 al 10 de juliol de 2022
Organitza: Ajuntament de Malgrat de Mar - Nomad Festival
Lloc: Parc Francesc Macià
El Nomad torna un any més a la ciutat de Malgrat de Mar per celebrar una entrada a l'estiu inoblidable.

Vine a gaudir de la creativitat dels emprenedors, els millors restauradors que faran les delícies dels més foodies, espectacles, màgia, teatre i concerts acústics de petit format que us permetran descobrir talent local i emergent.

Volen brindar un espai màgic perquè gaudiu de moments inoblidables amb la família i amics mentre activeu els cinc sentits per connectar amb l'art, el disseny, la gastronomia, el gust, la natura i l'aire lliure.


HORARIS

Dia 08 de 18.00 a 01.00h. 
Dia 09 de 18.00 a 01.00h
Dia 10 de 18.00 a 23.00h


PROGRAMACIÓ MUSICAL:

08 de juliol - ABBA Voices.
09 de juliol - Suzanna
10 de juliol - Ariana Zar


Gastronomia per tots els paladars

La gastronomia tornarà a ser una protagonista ineludible, apostant per una oferta apta per a tots els públics i molt atenta a les noves tendències.

Els menús dels foodtrucks de Nomad Festival 2022 reuniran especialitats i cuines del món, plats per a vegans i vegetarians, carns ecològiques i aliments Km0 apta per a persones amb intoleràncies alimentàries. 


Quines marques ens acompanyaran a Malgrat de Mar?

Comptarem amb marques de dissenyadors locals. El nostre objectiu es donar visibilitat al talent i la creativitat de projectes emprenedors.

Projectes d'art, il·lustració, joieria artesanal, complements… Vine i dona't una volteta pels stands! Segur que trobaràs aquell detall que estaves buscant, un regal especial o simplement emportar-te a casa quelcom únic. 


Més informació AQUÍ