Vinyafest
Del 9 al 10 de juliol de 2022
Organitza: Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i la DO Conca de Barberà.
Lloc: Blancafort, L’Espluga de Francolí i Pira
El Vinyafest us proposa un cap de setmana en família al cor del trepat. Aquest 9 i 10 de juliol a la Conca de Barberà hi haurà activitats per gaudir en família i connectar amb un paisatge de vinyes, una cultura pròpia i un entorn natural excepcional.

Les localitats de Blancafort, l'Espluga de Francolí i Pira seran escenari de gairebé una vintena d'actes programats i especialment dissenyats per a les famílies.

Propostes que permetran, per exemple, viure actuacions musicals en directe, visites guiades als cellers col·laboradors, o descobrir a través d'una gimcana els secrets del trepat. Una passejada nocturna per conèixer les constel·lacions i les aus nocturnes, espectacles sobre la tradició d'aixafar el raïm, a més de punts de restauració i tasts són altres reclams d'aquest festival carregat d'activitats immersives, per traslladar al públic de totes les edats l'essència d'un entorn de vinya que ha modelat el paisatge i la seva gent.

Consulteu el programa AQUÍ