Ruta del Pintxo
Del 14 al 24 de juliol de 2022
Organitza: Projecte MEXCLA'T
Lloc: La Garriga
Del 14 al 24 de juliol, torna la Ruta del Pintxo, que enguany compta amb la participació de 30 establiments.

Bars, restaurants i comerços garriguencs han preparat les seves millors creacions en forma de tapa que podreu degustar, acompanyats d'una beguda, per 3 euros la consumició.

La Ruta del Pintxo, una activitat impulsada per Projecte Mexcla’t, arriba a la seva desena edició després de dos anys sense haver-se pogut celebrar a causa de la pandèmia, i amb algunes novetats: d'una banda, la seva durada de 10 dies. De l'altra, i atenent a les peticions de públic i restauració, el tall dels trams de carrer més cèntrics (Calàbria i Centre fins al carrer Figueral) durant el cap de setmana, de 18 a 23 hores, per tal de garantir la màxima seguretat durant la Ruta, segons han explicat la regidora de Promoció Econòmica, Txell Catalan, i el representant de Mexcla't, Carlos Martín.

El que no canvia és la "qualitat excel·lent" dels pintxos participants i el funcionament de l'activitat: les persones que hi participin, comptaran amb un passaport que podran anar segellant en els establiments on consumeixin. Si obtenen el segell d'almenys un local de cadascuna de les 5 zones en què s'ha dividit la Ruta, podran obtenir premis. També participant en el concurs d'Instagram que s'ha organitzat. A més, els establiments que formen part de la Ruta també opten a premis: un del jurat popular, un altre del jurat professional i un tercer per l'ús del producte de proximitat.

Fem una bona separació de residus

Per tal d'afavorir la bona separació de residus, en els carrers on es fa la Ruta del Pintxo es repartiran papereres per llançar-hi matèria orgànica (restes de menjar i vaixelles compostables) i envasos (llaunes, plàstics, etc).

A més, per no interferir en el desenvolupament de l'activitat, sobretot en els dies en què s'espera més afluència de públic, s'han adaptat els horaris de recollida d'escombraries porta a porta. Podeu consultar les afectacions en aquest enllaç.

Consulta els pintxos participants AQUÍ

Llistat d'al·lèrgens AQUÍ