Divendres DiVins
Del 8 de juliol al 12 d'agost de 2022
Organitza: Serveis Territorials de Cultura al Camp de Tarragona
Lloc: Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre
Aquest any 2022, torna el cicle Divendres DiVins que, en aquesta setena edició recupera els actes presencials després de la pandèmia, uneix sis denominacions d’origen vinícoles del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre —DO Tarragona, DO Penedès, DO Montsant, DOQ Priorat, DO Terra Alta, DO Catalunya— i la DO Avellana de Reus, que aporta i proposa tastos en consonància amb els vins que participen de la proposta.  

La convocatòria compta amb l’organització per part dels Serveis Territorials de Cultura al Camp de Tarragona i la col·laboració dels Serveis Territorials d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat i de l’INCAVI, en una iniciativa que, enguany, es durà a terme des d’aquest divendres 8 de juliol al Castell d’El Catllar, fins al divendres 12 d’agost a Arnes (Terra Alta).  

Tal com exposen les diferents entitats que impulsen aquesta proposta, el cicle manté l’objectiu inicial de fa sis anys, que és el de posar en valor els espais patrimonials i la seva relació amb les denominacions d’origen del territori i també amb set propostes artístiques de les nostres contrades. 

L’aforament a totes les propostes és limitat i el preu de l’entrada és de 5 euros. Enguany, de nou l’organització ha acordat premiar la fidelitat dels assistents amb una ampolla de vi d’una de les DO participants per aquelles persones que assisteixin a les sis sessions. Entre tots el premiats se sortejarà un lot de sis ampolles, una de cada DO, al final de la darrera sessió que es farà a Arnes. 


PROGRAMA DEL VI CICLE DIVENDRES DIVINS 2022 


Tots els concerts a les 19.30 hores / aforament limitat. 5 euros 

8 DE JULIOL DO TARRAGONA - Castell del Catllar  
Artista: RICHARD WHITE 

15 DE JULIOL DO CATALUNYA - Monestir de Santes Creus  
Artista: COVER H
977 328 103 - [email protected]

22 DE JULIOL DO PENEDÈS - Rectoria de Santa Oliva 
Artista: BIEL I FERRAN 
938 904 811 - [email protected]

29 DE JULIOL DO PRIORAT - Cartoixa d’Escaladei
Artista: LA SOUL MACHINE 
977 839 495 - [email protected]

5 D’AGOST DO MONTSANT - Pradell de la Teixeta 
Artista:  GUILLEM ANGUERA I XAVIER PIÉ 

12 D’AGOST DO TERRA ALTA - Arnes 
Artista: JOE JUANÓS