Vallviva Festival
Del 14 al 16 de juliol de 2022
Organitza: Vallviva Festival
Lloc: Finca Les Brides, Vall d'en Bas
El festival VALLVIVA neix del compromís dels seus promotors amb la comarca de la Garrotxa, així com el compromís amb l’esperit solidari. D’aquesta manera, el Vallviva pretén fomentar l’activitat cultural i d’oci a la Garrotxa, projectant alhora una imatge de turisme de qualitat, i fent que la integritat dels beneficis del festival vagin destinats a projectes socialment responsables.

El municipi de la Vall d’en Bas acull cada any, a la finca les Brides, aquest festival amb una ambiciosa programació, que inclou artistes amb projecció nacional i internacional. Aquest gira entorn la música tot i que pretén activar tots els sentits dels assistents fent així que el públic visqui una experiència global.


L’escenari VALLVIVA, on es gaudirà l’actuació del cap de cartell (dijous i divendres hi haurà una platea).

L’escenari CABANYA, un escenari de caire més íntim, ubicat en un bosc molt acollidor.

L’escenari AIGUA, un escenari on es gaudirà d’espectacles de màgia, circ i música de DJ’s de reconeguda trajectòria.


ESPAI GASTRONÒMIC

El Restaurant Les Cols, dues estrelles Michelin, amb Fina Puigdevall i Martina Puigvert tot el seu equip oferiran un menú especial VALLVIVA. La cuina de la Fina i la Martina transmet molt amb pocs elements. Li agrada despullar els plats, fins a deixar-los amb el més essencial, i sense perdre la poesia. Cuina sòbria, però elegant, depurada, però generosa, transmet sinceritat, equilibri, naturalitat. Essent una cuina del paisatge ningú pot transmetre millor les emocions de la Garrotxa, i la plenitud de la vida.

Els sopars especials
El sopar es podrà reservar mitjançant la web del festival. Cada dia el Restaurant disposarà d’una capacitat per a 258 persones, respectant les distancies de seguretat.

Taules gastronòmiques
Tots els visitants que no optin pel sopar, també disposaran de diferents punts de venda d’aliments i begudes a preus assequibles. Es preveu que hi hagi diferents parades amb productes de proximitat a diferents ubicacions del recinte.


Consulta la programació AQUÍ