6a Apatapa
Del 15 al 17 de juliol de 2022
Organitza: Promoció Econòmica - Ajuntament del Morell
Lloc: El Morell
Set establiments de restauració del nostre poble oferiran les seves creacions a un preu molt popular, 3,5 euros amb consumició inclosa. A més, cal tenir en compte que entre les receptes presentades pels bars, restaurants i fleques adherits a l’Apatapa 2022 hi ha opcions dolces i salades, sense gluten i, fins i tot, vegetarianes. D’aquesta manera, tothom pot gaudir d’aquesta ruta de tapes que es distingeix per la qualitat i l’originalitat.

Així mateix, i com ja és habitual, es farà un sorteig entre tots aquells que omplin la butlleta del llibret de l’Apatapa amb el segell d’un mínim de sis establiments i, alhora, indiquin quina és la millor tapa segons la seva opinió. La butlleta completada es podrà dipositar, abans del 26 de juliol, a les urnes ubicades a l’Ajuntament del Morell, al pavelló municipal i al Centre Cultural.

Pel que fa als premis seran de 350, 200 i 150 euros a consumir en qualsevol dels establiments participants en l’Apatapa 2022. La millor tapa s’emportarà 300 euros i un diploma acreditatiu. El lliurament de premis i del reconeixement a la millor tapa es farà en el marc del vermut de Festa Major, el pròxim diumenge 31 de juliol al migdia.

Consulta les tapes participants AQUÍ