VITIS Aiguamúrcia
Del 22 al 24 de juliol de 2022
Organitza: Ajuntament d'Aiguamúrcia
Lloc: Aiguamúrcia
El municipi d’Aiguamúrcia celebrarà els propers 22, 23 i 24 de juliol el festival VITIS Aiguamúrcia amb l’objectiu de promocionar l’enoturisme i els cellers i establiments de restauració del municipi.

El programa del VITIS Aiguamúrcia inclou tastos, maridatges, concerts, la presentació del llibre La cuina del Camp de Tarragona. De la Ruta del Cister a la Costa Daurada, del gastrònom Jaume Fàbrega, d’Edicions Viena, visites guiades, activitats d’enoturisme a les finques i als cellers participants, etc.

L’Ajuntament d’Aiguamúrcia, organitza aquest programa d’activitats amb la col·laboració dels cellers i els establiments de restauració. Amb aquesta iniciativa es pretén donar a conèixer els cellers que es poden trobar als diversos nuclis de població del municipi i també l’excel·lent cuina que ofereixen els establiments de restauració.

Tot i que la majoria dels actes es portaran a terme a Santes Creus, el Tast -maridatge musical se celebrarà a la cooperativa d’Aiguamúrcia, ben aprop de les vinyes, i també hi haurà visites i activitats als diferents cellers col·laboradors, per la qual cosa serà una ocasió immillorable per visitar, a banda dels cellers, els nuclis de les Pobles, l’Albà i les Ordes.

Consulta tota la programació AQUÍ