TastaQmarca
Dissabte 23 de juliol de 2022
Organitza: Ajuntament de Prats de Lluçanès
Lloc: Prats de Lluçanès
Comerç, gastronomia i cultura local en una nova edició de la Fira de Sant Jaume i el TastaQmarca


Del 21 al 24 de juliol, Prats de Lluçanès prepara un llarg cap de setmana farcit d’activitats entorn a la Fira de Sant Jaume i la mostra gastrònomica del Lluçanès, el TastaQmarca que enguany estrenarà emplaçament als Jardins de la Farmàcia Vella després de dos anys de parèntesi a causa de les restriccions sanitàries.


TastaQmarca en un nou espai i amb més propostes gastronòmiques

Després de dos anys sense poder degustar i gaudir del TastaQmarca, el dissabte 23 de juliol celebrarem el retorn de la mostra gastronòmica del Lluçanès que s’estrenarà als Jardins de la Farmàcia Vella i Cal Bach amb tapes i begudes de proximitat a preus de fins a 4 euros. La vetllada comptarà amb el concert del grup ‘Sicuta Versions’ i música ambient.

En aquesta edició s’han augmentat els establiments del Lluçanès que oferiran degustacions i es comptarà amb: Cafè del Mig, Cal Met, Cal Quico, Cal Siller, Cal Trumfo, El Bon Gust, Fonda Sala, Hostal Sant Maurici, La Roca, Mas Monells i Pastisseria Girvent.

Es podrà escollir el tast preferit de la mostra i entrar al sorteig de vals de 20 euros per bescanviar als establiments participants.


Consulta el tríptic amb tota la programació de la Fira de Sant Jaume i el TastaQmarca AQUÍ