Un Delta de Sensacions
Del 15 de juliol al 10 de setembre
Organitza: MónNatura Delta
Lloc: MónNatura Delta de l'Ebre
Aquest estiu MónNatura Delta de l’Ebre proposa l’experiència «Un Delta de Sensacions», una visita on els sentits prendran protagonisme per endinsar-nos al Delta de l'Ebre des d'una perspectiva sensorial i autèntica per descobrir les arrels del Delta, la seva olor i el paisatge. Amb els cinc sentits descobrirem el Delta tot degustant, tocant, sentint, olorant i escoltant. 

El Delta de l’Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és la bassa de la Tancada i les Antigues Salines de Sant Antoni. En aquest indret veurem el Delta més autèntic i salvatge, en un moment en què el paisatge es transforma i es tenyeix amb els colors de la posta de sol. A MónNatura podem contemplar aquest espectacle des d’una posició privilegiada, des del Mirador 360º, a tocar de la Llacuna de la Tancada, vora de la mar i amb vistes que arriben fins als Ports i la Serra del Montsià.

«Un Delta de Sensacions» inclou la visita a MónNatura Delta i una petita degustació gastronòmica amb copa de vi per acabar gaudint finalment de la màgia de la posta de sol al Mirador 360º. 


Horaris: Tots els divendres i dissabtes des del 15 de juliol al 10 de setembre a partir de les 19,30h (l’horari pot canviar en funció de la posta del sol). S'ha de venir 45 min. abans de l'activitat si es vol visitar el centre d'interpretació o perxar.  

Idioma: Català

Preu: 17 € adults - 8,5 € nens fins a 12 anys.

Durada: 1.30h.


Activitat subjecta a les condicions meterològiques


Més informació a:

Compra d'entrades AQUÍ