Vi a Pals
Del 25 al 27 d'agost de 2022
Organitza: Ajuntament de Pals
Lloc: Ca la Pruna, Pals
Els dies 25, 26 i 27 d'agost tasta els millors vins de la regió a Ca la Pruna

Recuperem la mostra de Vi a Pals, i així de dijous 25 a dissabte 27, la vila, i en concret Ca la Pruna i els seus voltants, es convertirà en un aparador meravellós dels millors vins de Catalunya, una forma interessant d'introduir nous amants en la cultura del vi, amb la col·laboració del productor local Mas Geli.

A més de la pròpia mostra, la celebració anirà acompanyada d’actuacions musicals i de degustacions de vins acompanyats d’embotits de la zona. I, a l’entorn de Ca la Pruna, es podran trobar paradetes d’alimentació, artesania i d’altres. A partir de les 21.30h, actuacions de grups musicals:

Dijous 25 d’agost: R4 Jazz Trio

Divendres 26 d’agost: Duet Scala

Dissabte 27 d’agost: Grup Boit

 
El clima, la proximitat al mar i la terra que caracteritza la zona de Pals fa que aquest sigui un municipi especialment privilegiat pel que fa a la qualitat dels vins. És per això que, un any més, volem portar-vos els millors tasts vinícoles per gaudir d'una experiència completa.

És que el vi, a més de ser un producte històric de Catalunya, amaga mons plens de saviesa que a la Mostra es poden descobrir: la vinya, el celler, el saber fer dels viticultors, enòlegs, elaboradors, sommeliers; persones que fan del vi un producte artístic, una real obra d'art que mereix ser coneguda per tots.

Frescor, acidesa, dolçor... els dies 25, 26 i 27 d'agost podreu descobrir totes les arestes dels millors vins de la regió. Des de les 19.00 h fins a les 24.00 h, Ca la Pruna aplegarà un ampli repertori de productes de diferents cellers.