Jornada de la Baldana d'Arròs
Dissabte 27 d'agost de 2022
Organitza: Ajuntament de Camarles
Lloc: Camarles
Cada poble disposa d’una gastronomia amb sabors característics derivats de la qualitat dels seus productes alimentaris. La cuina de Camarles reflexa la unió de productes de qualitat, de tradició i de modernitat. El pròxim dissabte 27 d’agost torna la Jornada Gastronòmica de la Baldana d’Arròs, on tots els amants de la bona cuina ho podran comprovar.

Enguany aprofundim més amb la baldana d’arròs i amb experiències pròpies d’experts locals sobre l’elaboració tradicional amb una taula rodona el mateix dissabte a les 11 del matí, al Casal d’Avis Balcó del Delta, amb Joan Melich Pujol, Armando Curto, Juanito Martínez i Amado Cebolla com a moderador.

La Jornada Gastronòmica de degustació començarà a les 19:00 hores, a la torre de Camarles, amb l’acte d’obertura de l’alcalde de Camarles, el Sr. Ramon Brull, la regidora de Promoció Econòmica, la Sra. Verònica Villa i l’alcalde de l’Aldea, el Sr. Xavier Royo, qui en farà la inauguració.

Els tiquets es posen a la venda el 22 d’agost a l’Ajuntament de Camarles, al preu de 10 euros 5 degustacions i 1,50 euros la consumició. El mateix dia de la jornada també es vendran tiquets i consumicions al recinte.

Per a l’edició d’enguany es presenta un nou format de tardeo per a captar l’interès de les persones més joves i xaladores.


Més informació a camarles.catwww.instagram.com/ajcamarles