XXXV Festa de la Verema
Del 2 al 4 de setembre de 2022
Organitza: Ajuntament de Cubelles
Lloc: Plaça del Mercat, Cubelles
Cubelles sempre ha estat més arrelada a la terra que al mar, i la Festa de la Verema ens vincula amb la vinya, el paisatge i l’agricultura, base de la nostra cultura. Sent alhora un senzill però sentit homenatge als nostres avantpassats més propers:  homes i dones que van fer del treball de la terra, la seva vida i que encara avui segueixen treballant la terra per a poder oferir productes de qualitat. Ara, mercès al nostre paisatge marítim privilegiat, amb el progrés i els nous temps, el turisme ha pres el relleu en l’interès d’aquells visitants que anys enrere venien buscant les nostres fruites i els nostres productes de l’hort.

Durant la Festa de la Verema es pot gaudir d’una mostra dels vins i caves del Penedès i fer un tast de l’excel·lent oferta gastronòmica que els nostres restauradors ofereixen dia a dia als seus establiments.

Us convidem a tots a gaudir de la Festa de la Verema i us esperem als actes tradicionals que la conformen. Les activitats pensades amb molta estima i dedicació s’han preparat per commemorar aquesta festa arrelada a la nostra terra i cultura, que any rere any ens reuneix a totes i tots.


Consulta tota la programació AQUÍ

Entrades del concert de Els Pets AQUÍ