FonTapa
Del 16 de setembre al 16 d'octubre
Organitza: Ajuntament de Gelida
Lloc: Gelida
Gelida celebra la segona edició del FonTapa, un esdeveniment turístic creat des de la regidoria de Turisme per promocionar la gastronomia gelidenca local i atreure visitants al poble, que podran comprovar que a Gelida compten amb establiments gastronòmics que ofereixen productes de gran qualitat.

Durant un mes, podreu fer un tastet de la creativitat gelidenca dels 15 establiments que participen en cadascuna de les tapes que han elaborat i combinar-la amb una beguda per només 3,5 euros. Les propostes de nou reben el nom de les fonts naturals de Gelida, un dels nostres principals atractius, que podeu visitar tot seguint senders i rutes que recorren les muntanyes i les vinyes de la població.

També us conviden a pujar al “Funi”, el seu funicular, del qual podeu conèixer la seva història gairebé centenària al Centre d’Interpretació. I altres visites obligades són el castell de Gelida i la Ruta modernista, en què podreu admirar diferents cases d’aquest estil i la Capella del Santíssim, obra de l’arquitecte Isidre Puig i Boada, que fou deixeble d’Antoni Gaudí.

I no us oblideu de votar la millor tapa i participar en un gran sorteig!


Més informació AQUÍ