Terra i Gust
Del 23 al 25 de setembre de 2022
Organitza: Slow Food Barcelona i l’Associació de Gastronomia - Turisme del Baix Llobregat
Lloc: Ronda de Sant Antoni, Barcelona
Aquest any per La Mercè la Ronda de Sant Antoni acull “Terra i gust”. Un festa de l’alimentació sostenible que ens convida a gaudir de la música, el menjar i el beure d’una manera més conscient i amb propostes de qualitat que posen en valor els aliments que mengem, les persones que els elaboren i cuida del planeta amb pràctiques sostenibles.

Us convidem a gaudir d’aquest nou espai dins les Festes de la Mercè. Tota una experiència per als sentits!

A l’espai d’activitats hi haurà tallers per a tota la família, exposicions i xerrades per descobrir el món de la gastronomia amb una mirada més respectuosa amb el medi ambient i amb qui produeix els aliments que consumim.

A l’espai de gastronomia podràs trobar-hi una oferta variada de productes, plats, tapes i begudes elaborats amb productes ecològics, de proximitat i de temporada. D’aquesta manera, tenen cura de la salut del planeta sense deixar de banda el plaer del bon menjar.

L’escenari “Terra i gust” acollirà propostes musicals variades per a cada moment del dia. Al migdia tindrem música que convida a gaudir d’un vermut a l’aire lliure i al vespre sonaran ritmes més potents que ens faran ballar com el funky-jazz o el rock’n’roll.


Consulta més informació i tota la progrmació AQUÍ