14a Fira Mercat Modernista
Del 16 al 18 de setembre de 2022
Organitza: Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme de l'Ajuntament de Canet de Mar
Lloc: Canet de Mar
La moda i el vestuari en l'àmbit tèxtil serà el tema protagonista de la XIV edició de la Fira Modernista que se celebrarà els dies 16, 17 i 18 de setembre a Canet de Mar.

La tradició i el llegat tèxtil del nostre poble és bonament conegut. Per aquest motiu, l'edició d'enguany de la Fira estarà dedicada a la moda modernista inspirada en la Belle Époque. Reivindicant la influència que els corrents estètics de finals del segle XIX i principis del segle XX van tenir en les tendències de la moda.

Una de les figures més rellevants del sector van ser els i les modistes. Sense les modistes, la moda no seria possible. Per aquest motiu, volem retre un homenatge a totes elles per fer valdre la seva imprescindible tasca, tant de les modistes dels segles XIX i XX, com d'ara.

En aquest sentit, animem a tothom a confeccionar un vestit per poder assistir a la 14a Fira Modernista de Canet de Mar.

En quan a la Gastronomia, hi haurà la ruta Tasta el Modernisme, amb 9 establiments participants; la Fira de la Cervesa a la Plaça del Mercat el dissabte 17 de 19h a 01h i Vermuts Modernistes el diumenge 18, d'11h a 14h, també a la Plaça del Mercat.


Consulta el programa AQUÍ