Fira de la Carbassa
Dissabte 24 de setembre de 2022
Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Codines
Lloc: Sant Feliu de Codines
Enguany no es farà la pesada de les peces gegants per causes tècniques i metrològiques (la falta de pluja ha fet que es cultivessin moltes menys carbasses), però la Fira de la Carbassa torna amb moltes novetats i activitats que giren entorn la carbassa.

Hi haurà parades al carrer durant tot el dia, es faran tallers, jocs gegants, xocolatada, concurs gastronòmic, jocs de traginar carbasses per equips i cinema.

També es podrà veure una exposició de fotografies d'edicions anteriors del 21 al 25 de setembre al Centre Cívic, i aquests mateixos dies els restaurants de Sant Feliu oferiran menús on també la carbassa sigui protagonista.

Podeu participar en el Concurs Gastronòmic “Fira de la Carbassa”, amb la finalitat de difondre les elaboracions gastronòmiques amb base a la carbassa fetes i ideades per persones aficionades que desitgen mostrar les seves habilitats culinàries.

Podran participar totes les persones, aficionades i amants de la cuina, de forma individual. Es tracta d’un concurs obert a tothom que hi vulgui participar, i s’haurà de confirmar la participació com a màxim el dia 23 de setembre a les 12 hores del migdia al correu [email protected] o mitjançant WhatsApp al 667 527 922.
 
Dissabte 24 de setembre, els plats es podran presentar màxim a les 12 hores per la seva exposició i valoració, i a les 13 hores es farà entrega dels premis de xecs regal per a cada modalitat de plat (recepta salada i recepta dolça) per a comprar als comerços de Sant Feliu de Codines (1r premi per valor de 100 euros, 2n premi per valor de 75 euros i 3r premi per valor de 50 euros). Un microones serà a lloc per si la vostra participació és un plat calent.

Podeu consultar les bases del Concurs Gastronòmic “Fira de la Carbassa” AQUÍ.

El joc de traginar carbasses consisteix a fer que diferents equips portin una sèrie de carbasses d’un lloc a un altre, fent una gimcana. Hi haurà 3 categories: de 8 a 10 anys, d’11 a 13 anys i de 14 a 16 anys. El recorregut entre el punt d’agafar la carbassa i el punt d’arribada serà de 150 metres. En 6 trams de 25 metres (6 components per equip).

Tots els participants guanyaran una carbassa. Els components dels equips guanyadors de cada categoria tindran un premi d’un diploma i vals de compra per material educatiu. Podeu consultar les bases AQUÍ.

S’haurà de confirmar la participació com a màxim el dia 23 de setembre a les 12 hores del migdia al correu [email protected] o al WhatsApp 667 527 922.