Festival Terrer Priorat
Del 21 d'agost al 9 de desembre
Organitza: terrer.cat
Lloc: Priorat
Festival Terrer Priorat s’ha consolidat com un espai cultural distingit de preeminència en l’escena nacional.

Del 21 d’agost al 9 de desembre de 2022, música, vi, arquitectura i paisatge t’esperen al Priorat. El programa de concerts anirà acompanyat d’un programa de Tast & Paisatge amb el qual es convida al públic del festival a conèixer de prop vins, olis i paratges de la comarca del Priorat.

El festival, en un format expandit des de finals d’estiu fins a les portes de l’hivern, es fusionarà amb els territoris de les denominacions d’origen patrocinadores: DOQ Priorat, DO Montsant i DOP Siurana.

La proposta artística es configura amb concerts sincers, de petit format, i en espais escollits seguint la línia discursiva que dona sentit al to humanista i espiritual que el festival té des dels seus orígens. Amb artistes com: Marc Vilajuana, Roger Mas, Roba Estesa, The Sey Sisters o Rita Payés, entre molts d'altres.

En un context de retrobament amb la vida, Terrer esdevé un espai per a la cultura i la descoberta del territori. Un relligam amb la natura i la condició d’éssers sensibles a través de la música, l’experiència del vi i el paisatge.

Consulta el programa AQUÍ