Setmana Bio
Del 15 al 23 d'octubre de 2022
Organitza: PAE Gencat
Lloc: Catalunya
La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment en el que es celebren tot un conjunt d’activitats amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques a tota la població. El programa d’activitats és molt variat i la seva proposta i organització va a càrrec de qualsevol persona o entitat interessada en aquest objectiu. A més de les actuacions presencials que es programen al llarg de la celebració de cada edició de la Setmana Bio, també pots trobar una secció de recursos online que et permetran acostar-te quan vulguis al coneixement de la producció ecològica i dels seus actors.

Les activitats que conformen el programa de la Setmana Bio per l’alimentació ecològica estan agrupades en 5 famílies: Visites, Activitats comercials, Gastronomia i restauració, Activitats de divulgació i Activitats a l'escola.

Les activitats de la Setmana Bio per l’alimentació ecològica les organitzen els propis protagonistes del sector que estiguin interessats a donar a conèixer les seves activitats i/o productes. Així, les activitats poden ser organitzades per operadors ecològics, entitats i organitzacions interessades, administracions locals, biblioteques, restaurants, minoristes, grans superfícies, etc.

Consulta i escull entre totes les activitats AQUÍ