Born Street Food '22
Del 30 de setembre al 2 d'octubre
Organitza: Barcelona Born Gourmet
Lloc: Pla de Palau, Barcelona
Ens tornem a veure a la 10a edició de la festa ‘foodie’ per excel·lència amb 16 restaurants top, novetats gastronòmiques i DJs locals seleccionats per Fred Guzzo, a peu de carrer.

Es retrobaran alguns dels millors cuiners de la ciutat. Joan Bagur, abanderat de la millor cuina mexicana de Barcelona a Oaxaca Cuina Mexicana, els internacionals germans Viñaspre i la seva mítica graella basca de Sagardi – que vénen d’assistir del festival ‘Meatopia’ de Londres, referència internacional de la cuina del foc-, i Dani Rueda amb les seves tapes creatives de Tapeo Born. Eva Vila, la gran experta en formatges de la Teca de Vila Viniteca i el maridatge de vins de l’especialista Quim Vila, els arrossos cuinats sobre llenya de taronger del Restaurant Cadaqués, o una de les grans novetats de la ciutat: la taverna japonesa Ikoya Izakaya, que ens delectarà amb la seva robata, graella japonesa. Com a representants de la graella argentina, Claudio i Yoel Vainberg del Foro Restaurant, els històrics arrossos de peix de la Barra del 7 Portes, i la magnífica pasta de Marc Villà a Bronzo Bar e Cuina.

Tres dies per gaudir dels millors showcookings amb productes de temporada, cuinats a peu de carrer, per els xefs de Barcelona Born Gourmet.

Més informació AQUÍ