26a Fira de l'All
Del 30 de setembre al 2 d'octubre
Organitza: Ajuntament de Cornellà del Terri
Lloc: Cornellà del Terri
La tradicional fira arriba ja a la 26a edició, amb moltes activitats programades i amb un al·licient ben clar, els concursos que es repartiran durant el dissabte i diumenge de la fira.
Com ja és tradicional, la Fira de l'All tindrà lloc a finals de setembre i principis d'octubre, concretament els dies 30 de setembre i 1 i 2 d'octubre.

Entre totes les activitats, destaquen la fira d'alimentació o la demostració de les enforcadores, i esdeveniments nous que debuten enguany, com pot ser el concurs de llançament d'all, programat per diumenge. I és que, precisament, en aquesta 26a edició, els concursos tindran una presència més destacada que mai, agafant el paper de protagonista en aquesta fira.

Concretament, enguany hi haurà tres concursos ben diferents, però tots amb l'all com a element principal i central. Aquests són el ja tradicional concurs d'allioli, el concurs de cuina amb all, i el Tirall, el concurs de llançament de grans d'all. Tots ells es faran a la carpa de l'escenari de la Fira de l'All, i es repartiran entre el dissabte a les 12.30 del migdia; el mateix dissabte, a les 4 de la tarda; i el diumenge a les 6 de la tarda, respectivament. Tant pel concurs d'allioli com pel concurs de cuina és necessari inscriure's per participar, ja que les places són limitades i la participació es determinarà per estricte ordre d'arribada.


Consulta el programa de la Fira AQUÍ

Bases del concurs d'allioli i Tirall (PDF)
Bases del concurs de cuina (PDF)