Festa del Roser
Del 30 de setembre al 9 d'octubre
Organitza: Ajuntament de Martorell
Lloc: Martorell
La cultura del vi i la gastronomia tornen a ser protagonistes d’una de les festes més nostrades, la Festa del Roser, que aquest any celebrem del 30 de setembre al 9 d’octubre de 2022.

El Roser és una festa singular, on totes les actuacions i activitats volen evocar el passat vitivinícola de Martorell. Antigament era la Festa del Most, que es feia per celebrar la coberta de la collita de raïm quan aquest era trepitjat i el most bullia per fermentar a les tines i cups que hi havia a moltes cases de Martorell.
 
Actualment la Festa del Roser manté l’ànima d’aquesta tradició, rememorant els orígens del nostre poble amb una programació plena d’activitats.

Com cada any, l’acte central serà el VIMART, la Fira de Vins i Caves de Martorell, que tindrà lloc el dissabte 8 d'octubre i que a la seva 11a edició ret homenatge a la DO Alella.

Un total de 15 cellers i 5 restaurants de Martorell participaran al Vimart. La cita repetirà ubicació a l’aparcament del Vapor, com ja va succeir en l’edició de l’any passat. El recinte obrirà portes a les 18.00h i la Fira romandrà oberta fins la 01.00h.

Els tiquets de consumició es podran adquirir en els accessos del recinte i n’hi haurà de diferents modalitats. Un d’ells és el de 14 euros, que inclourà 3 consumicions de vi o cava i 3 platets gastronòmics, a més de rebre com a obsequi la copa de vi i un portacopes, que es pot penjar del coll. Una segona modalitat és el tiquet de 7 euros, que inclou 3 consumicions de platets gastronòmics. També se’n posarà a la venda un de 5 euros que inclou 3 consumicions de vi o cava, i un altre de 3 euros per adquirir una copa de vi o de cava.


Consulta el programa de la Festa del Roser 2022 AQUÍ