Festa de la Tardor
Diumenge 9 d'octubre de 2022
Organitza: Ajuntament del Bruc
Lloc: Plaça del Pati de Can Casas, El Bruc
El proper diumenge 9 d’octubre El Bruc celebra la Festa de la Tardor del Mercat Origen Montserrat, un mercat de pagès que comptarà amb diverses parades de productes de proximitat dels productors del Parc Rural del Montserrat i tot un seguit d’activitats que faran que la visita a la fira sigui una experiència molt més completa.

El Mercat estarà ubicat a la plaça del Pati de Can Casas; a partir de les 10h del matí i fins les 14h s’hi podrà trobar una completa oferta de tota mena de productes de l’horta ecològica, a més de formatge, mató, oli, carn de cabrit i vedella, i mel.

A més de les parades dels pagesos durant tot el matí se celebraran activitats com ara manualitats per a infants (papiroflèxia, dibuix i pinta cares), es farà una ruta guiada per conèixer el rol de les oliveres en la prevenció d’incendis, una gimcana per les paradetes del mercat, contacontes, un taller ambiental i un taller de ceràmica, cuina en directe (showcooking) amb productes del Parc Rural del Montserrat, i concert de Ballaveu, entre d’altres. També es podrà visitar una exposició itinerant sobre el Parc Rural i es sortejarà un lot Bruquetíssim entre els compradors del Mercat i els participants a la gimcana.

El Bruc ja va acollir la primera edició del Mercat Origen Montserrat el 12 de juny, i se celebra trimestralment. A més d’aquesta edició del dia 9 d’octubre per celebrar la festa de la tardor, es tornarà a celebrar el 18 de desembre, coincidint amb la festa d’hivern. El Mercat també se celebra mensualment a Olesa de Montserrat els primers dissabtes de mes.

El mercat de proximitat Origen Montserrat s’inspira en els valors de sostenibilitat, i és per això que es té especial cura a l’hora de reduir embalatges, materials d’un sòl ús i residus en general.


Consulta el programa AQUÍ