MolinsBdegust
Del 17 al 30 d'octubre de 2022
Organitza: Ajuntament de Molins de Rei
Lloc: Molins de Rei
Del 17 al 30 d’octubre 34 establiments de la Vila oferiran ruta de tapes i menús especials amb preus tancats.

L’Ajuntament de Molins de Rei continua apostant per la promoció de l’oferta gastronòmica de la Vila amb la mostra ‘MolinsBdegust’. Aquesta 7a edició comptarà amb la participació de 34 establiments que oferiran tapes especials per l’ocasió i/o menús gastronòmics. El preu de la tapa i la canya o el quinto serà de 3 a 6 euros i el preu del menú gastronòmic oscil·la entre els 20 i els 36 euros. L’objectiu de la proposta és potenciar i donar a conèixer l’oferta gastronòmica que ofereix Molins de Rei per posicionar la Vila com a destinació de turisme gastronòmic.

Dels 34 participants d’aquesta 7a Mostra hi haurà 23 bars i restaurants que oferiran tapa; 8 tindran el menú gastronòmic; i 2 oferiran les dues opcions tapa i menú.

Els bars i restaurants que oferiran tapes són:

Arenas Molins, Baccus, bar Diana, bar El Punto, bar la Kaña, Barberetxo, cafeteria Foment, Cal Mingo Bar, Carambola, Dehesa Santa Maria, El 5 minuts, El tast, El vermutet, Formatges Molins, Hotel ibis Molins de Rei, La moreneta, Cafè-bar, La peni bar, La volta, Lliure de gluten, Mamma mia molins, Miguelón, Mima’t, Nit i dia, pastisseria Cardona i el Retruc.

Els bars i restaurants que oferiran menú gastronòmic són:

Can Tintorer, bar Diana, El Tast, restaurant Paladart, Entreplats, Hotel Calasanz, La Santa, restaurant l’Àpat, la Mamarratxa Bistrot, restaurant Samaranch Park i Can Pizza.


Consulta el fulletó amb tota la informació AQUÍ