Quintotapa Pota Blava
De l'11 al 30 d'octubre de 2022
Organitza: Quintotapa.cat
Lloc: El Prat de Llobregat
Una nova edició, i ja són quinze! El pollastre Pota Blava tornarà a ser el protagonista gastronòmic de la tardor i el QuintoTapa serà la seva entrada per la porta gran.

Aquesta au recorrerà, en forma de tapa, els 24 bars i restaurants participants del Prat, donant rellevància a un producte de primera del Parc Agrari del Baix Llobregat: els restauradors han creat un bon grapat d’atractives propostes gastronòmiques per l’edició 2022.

Després de l’èxit de l’anterior edició, l’objectiu de #QuintoTapa2022 és donar vida de nou a una important activitat tant per l’economia de la ciutat, com per la comarca, amb el producte estrella de les cuines de la ciutat, el Pota Blava, i al que s’afegeixen les verdures de temporada del nostre territori, apropant-nos una alimentació més saludable i sostenible. El Pota Blava, un producte de primera

La tapa Pota Blava tindrà un cost de 4 € i la tapa de la casa, de 3,5 €, ambdues opcions inclouen la beguda Quinto Magna, a més de poder gaudir de les propostes amb vins DO Penedès.

Aquest any, el QuintoTapa torna amb el sistema de vot on line a quintotapa.cat per escollir les millors tapes de la ruta gastronòmica i el millor cambrer o cambrera. En el seu afany de ser més sostenibles, AGT redueix els elements en paper de la ruta. Implicació del Consell Regulador del Pollastre i Capó del Prat. Gràcies a la col·laboració del Consell Regulador del Pollastre i Capó del Pratlwww.elpotablava.com, l’activitat comptarà amb un descompte especial, que s'aplica en el marc de les campanyes gastronòmiques i que ha passat d’un 10 a un 15% durant els dos darrers anys, com una acció que pretén donar suport al sector de la restauració.


Consulta les tapes AQUÍ