9a Enramada
Del 21 al 23 d'octubre de 2022
Organitza: Ajuntament de l'Arboç
Lloc: L'Arboç
Els propers divendres 21, dissabte 22 i diumenge 23 d’octubre se celebra la novena edició de la Mostra Enogastronòmica de l’Enramada.

La coneguda i popular mostra de la coca enramada del Penedès se celebrarà per segon any consecutiu a la zona exterior del Poliesportiu Municipal de l'Arboç i en un tram de l’avinguda Via Augusta, en un indret ampli, amb arbrat i ben pavimentat que permet una major comoditat pels assistents.

L’interior del Poliesportiu acollirà la segona edició de la Fira de Playmobil i Lego de l’Arboç, que serà simultània amb l’Enramada. Un Mostra adreçada a petits i grans aficionats a aquestes joguines que desperten veritables passions.

Així doncs, del divendres 21 d’octubre a partir de les 6 de la tarda fins el diumenge 23 d’octubre la zona del poliesportiu municipal de l’Arboç esdevindrà un pol d’atracció per a totes les famílies del Penedès, on ambdós esdeveniments conviuran i tan arbocencs com visitants vinguts d’arreu, podran gaudir d’aquesta especialitat gastronòmica acompanyada dels millors vins i caves del Penedès i dels millors i més espectaculars diorames fets amb Playmobil i Lego.


Consulta el programa AQUÍ