Corretapes
Del 21 al 23 i del 28 al 30 d'octubre
Organitza: Ajuntament de Bigues i Riells del Fai
Lloc: Bigues i Riells del Fai
Torna a ser temps de Corretapes a Bigues i Riells del Fai. Divendres 22 d’octubre, dissabte 23 d’octubre, diumenge 24 d’octubre, divendres 28 d’octubre, dissabte 29 d’octubre i diumenge 30 d’octubre, es podran degustar tapes de qualitat amb una beguda, a un preu molt ajustat, en diversos establiments del municipi.

Els establiments de restauració del municipi adherits a la campanya oferiran les seves millors creacions, acompanyades d’un refresc, d'un quinto de cervesa, d'aigua o d'una copa de vi, per 3,50 €. De fet, els restauradors competiran per ser erigits el bar o restaurant més votat. Per aquest motiu, les tapes seran creatives i de qualitat.

També hi haurà premi per a les persones que participin al Corretapes. L'eslògan "Tasta i vota" lluirà a les entrades dels establiments adherits per incentivar les votacions. Entre tothom qui voti, en dos establiments diferents com a mínim, se sortejarà un àpat per a dues persones a l'establiment guanyador.

L'Ajuntament distribuirà, entre els establiments adherits, una bústia, butlletes per fer la votació i els distintius dels establiments adherits al Corretapes del 2022.

La regidoria de Promoció econòmica i Turisme ha tirat endavant aquesta ruta gastronòmica amb la col·laboració del sector de la restauració.

El consistori organitza aquesta activitat per promocionar la gastronomia de qualitat del municipi i el seu sector.


Consulta el tríptic del Corretapes AQUÍ