27a Fira del Rovelló
Del 22 al 23 d'octubre de 2022
Organitza: Ajuntament de Coll de Nargó
Lloc: Coll de Nargó
A la Fira del Rovelló de Coll de Nargó, a més de poder comprar bolets i productes artesanals, es podrà participar al concurs de boletaires, en tota mena de tallers per a xics i grans i en un esmorzar popular.

La tardor és sinònim de bolets, i els bolets són sinònims de rovellons... Almenys a Coll de Nargó, on aquest és un dels bolets comestibles més comuns. La Fira del Rovelló de Coll de Nargó va néixer com una iniciativa per donar a conèixer el municipi, el seu ric patrimoni històric i arquitectònic, la seva bellesa paisatgística i la natura que l'envolta.

La mostra, de la qual s'han celebrat més de vint edicions, ha anat ampliant l'oferta: a més del característic i deliciós rovelló, també s'hi poden tastar i adquirir tota mena de productes artesanals i tradicionals, i s'hi organitzaran tallers per a grans i menuts, com el d'estampació de samarretes o el tast de bolets. A més, s'hi oferirà esmorzar per a tots els visitants.

La Fira del Rovelló se celebra dins la 3a Festa i Fira de Muntanya de Coll de Nargó, amb d'altres activitats programades.


Consulta el programa sencer AQUÍ