10a Fira de la Nou
Diumenge 23 d'octubre de 2022
Organitza: Ajuntament de Montesquiu
Lloc: Montesquiu
La desena edició de la Fira de la Nou de Montesquiu se celebrarà 23 d’octubre mantenint els trets essencials que la defineixen; el diumenge, la tradicional fira artesana amb les nous com a protagonistes, jocs infantils i la trobada d’acordionistes.

La fira se celebrarà el diumenge de les 10 a les 6 de la tarda i comptarà amb la presència d’una quarantena de firaires i artesans.

Com de costum, els més menuts de casa podran gaudir de jocs gegants de fusta i inflables.

Durant el matí es realitzaran dos tallers subvencionats per la Diputació de Barcelona. Aquest seran “Impressionats per la natura”, un taller d’estampació amb elements naturals i “Pedalem pel clima”, un taller per sensibilitzar sobre el canvi climàtic i promoure pràctiques de mobilitat sostenible com l’ús de la bicicleta.

Enguany, a les 12 del migdia podrem gaudir del concert amb Rocketa Eclèctic Band, un projecte musical en format de quintet amb un repertori molt variat de música folk, rock, gòspel, swing,... fent versions de mítics de la música moderna com ara els Beatles, John Denver, Bob Dylan, etc.

Després de la gran acollida en l’anterior edició, aquest any es repeteix el dinar popular amb una arrossada que es complementarà amb unes  postres de nous.

A les 16:30h engegarà la VII edició de la Trobada d’acordionistes que se celebrarà al costat de la Pèrgola, amb un petit refrigeri popular.


Consulta el programa del cartell de la fira AQUÍ