7a Festast
Del 21 al 25 d'octubre de 2022
Organitza: GastroEvents
Lloc: Pavelló firal de Tortosa
Del 21 al 25 d’octubre de 2022 el pavelló firal de Tortosa acollirà una vuitantena d’empreses d’alimentació, begudes, restauració, petits productors, empreses d’equipament i serveis amb l’objectiu que tant professionals com visitants puguen gaudir d’una àmplia i variada oferta d’empreses i productes que mostraran tot el potencial gastronòmic de Tortosa i de les Terres de l’Ebre.

L’accés a Festast serà gratuït i a l’interior del pavelló es podran degustar els tastos amb l’adquisició de tiquets en els dos punts de venda física o a través d’una aplicació mòbil (amb un paquet mínim de 10 €), on també es podran reservar degustacions o experiències gastronòmiques. El preu dels tastos als estands es mourà entre els 2 € i els 6 €, en funció dels productes que oferisca cada expositor.

Una àmplia oferta per a satisfer tots els sentits tant si sou professionals de la restauració com si no: degustacions de productes km 0, tast de vins DO Terra Alta, demostracions de cuina amb estrelles Michelin, experiències gastronòmiques, actuacions musicals i moltes més sorpreses!


Consulta el programa AQUÍ