XXIX Fira de la Llenega
Diumenge 30 d'octubre de 2022
Organitza: Ajuntament de Cardona - Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona
Lloc: Cardona
Cardona acollirà el proper diumenge, 30 d’octubre, la que serà la 29a Fira de la Llenega a la vila, una jornada que comptarà amb activitats per a tots els públics i amb la varietat de bolets com a fil conductor.

En l’edició d’enguany prendran protagonisme l’exposició micològica a càrrec de l’Agrupació Micològica del Berguedà, un espectacle de danses i música folk de l’Escola Municipal de Música o un showcooking a càrrec del xef Jordi Llobet.

Ja de bon matí, i durant tota la jornada, els botiguers trauran la parada al carrer, pel centre històric. En aquest mateix espai tindrà lloc, d’11 a 13:30 hores, el concurs infantil de bolets. Al Passeig de la Fira hi haurà parades d’artesania. El mercat setmanal s’ubicarà entre la Plaça de la Fira i la Plaça del Vall.

A la Plaça del Mercat s’hi ubicarà, durant tot el matí, parades amb tot tipus de varietat de bolets i la ja tradicional exposició micològica, de 10 a 14 hores.

 De cara al migdia, al Passeig de la Fira, hi haurà una degustació de tapes cuinades amb bolets a càrrec de productors locals i que, prèviament, caldrà comprar els tiquets a partir de les 11 del matí (3€ per tapa). També al mateix Passeig hi haurà un concert a càrrec de Dr. Swinguez.


L’estrella Michelin manresà Jordi Llobet, present a la Fira

La Fira de la Llenega oferirà un showcooking, que es traduirà amb uns tallers de cuina amb bolets i tast amb maridatge de vi. Es farà a la sala polivalent del Centre Cívic en horari de 12:00 a 13:00 del migdia. L’aforament és limitat i l’entrada es pot adquirir a cardonaturisme.cat

Jordi Llobet compta amb una estrella Michelin i va ser proclamat segon millor cuiner d'Espanya l’any 2008 amb 2 sols Repsol. Actualment, dirigeix l’Escola Espai Gastronòmic Jordi Llobet de Manresa.


“No em donis carbasses!”

L’Unió de Botiguers i Comerciants de Cardona (UBIC) organitzen, de cara a la tarda, una sessió de cinema familiar al Pavelló Municipal amb crispetes i begudes al pavelló municipal. Acte seguit, hi haurà ball amb Marc Anglarill, botifarrada i bingo. La jornada finalitzarà amb un concurs a la millor disfressa i a la més original. Podreu trobar tota la informació ampliada als canals oficials de la UBIC.


Consulta el programa de la Fira AQUÍ