VIII Pratdip Llegendari
Del 29 al 30 d'octubre de 2022
Organitza: Pratdip Turisme - Ajuntament de Pratdip
Lloc: Pratdip
El Pratdip Llegendari és un festival familiar que vol transportar als assistents a un viatge en el temps a través d'activitats, espais, escenes i racons màgics.


TALLERS I ACTIVITATS INFANTILS
Durant tot el festival es realitzaran tallers gratuïts pels més petits de la casa, amb jocs tradicionals, contacontes i concurs de crits...

ESPAI GASTRONÒMIC
Durant el festival l'espai gastronòmic oferirà als visitants una zona de restauració on relaxar-se. També podreu trobar Tavernes i Food Trucks, paradetes de menjar i cervesa artesana.

ACTUACIONS ITINERANTS
Propostes per sorprendre als visitants durant tot el festival com cercavila i danses llegendàries.

EL POBLET DELS DIPS
La Companyia de titelles L'Invisible dóna vida al conte El Poblet dels dips, escrit per d'Antonieta Cugat i il·lustrat per Jaume Boldú. Aquesta entranyable història farà que vegis als dips d'una forma més propera. Voldràs ser amic del Dip?

ESPECTACLES
Durant tot el dia es representaran relats per endinsar-nos en la fantàstica llegenda del Vampir de Pratdip. Juandesafinado produccions ens endinsarà a la llegenda d'Onofre de Dip, i Gisela de Foc ens sorprendrà al castell amb Seducció de Sang.

PUNT D'INFORMACIÓ
Perquè no us perdeu res! Al punt d'informació del Festival, al costat de l'església, hi trobareu la programació, entrades, merxandatge... estarem encantats d'atendre-us!

REVIU LA LLEGENDA I COMPARTEIX
Segueix-nos a Facebook/Instagram i etiqueta'ns! @pratdipllegendari #pratdipllegendari

NOUS ESPAIS PERMANENTS
Descobreix misteriosos animals ocults al LABORATORI DE MONTPALAU o endinsa't a la MASMORRA DE LA INQUISICIÓ per conèixer els brutals mètodes de control del tribunal eclesiàstic...



Durant el VIII PRATDIP LLEGENDARI gaudirem de la variada oferta gastronòmica dels diferents restauradors del municipi

L’Espai GASTRONÒMIC estarà ubicat a l’Avinguda Catalunya. Dins del circuit del mercat d’artesania també podreu trobar Tavernes i Food Trucks.

Altres paradetes de menjar i cervesa artesana acabaran de completar l’oferta gastronòmica llegendària.

La trobaràs a la caseta de l’Associació, punt d’informació del Pratdip Llegendari a dalt la plaça de l’Església.
 
MENGEU, BEBEU I GAUDIU ABANS NO SIGUEU LA PRESA D’UN DIP…


Consulta la programació AQUÍ